Introductie

Even voorstellen! Mijn naam is Wendy en moeder van 2 meiden.

Na het afronden van mijn MEAO heb ik altijd gewerkt als administratief medewerkster. Nadat ik een aantal jaren geleden werkeloos werd, en het lastig was om nieuw werk te vinden, heb ik voor mij zelf besloten het roer om te gooien. Ik had overgewicht, last van acne en zat niet lekker in mijn vel. De diëten die ik probeerde werkten voor korte duur, maar al snel was het lastig vol te houden en welk dieet ik ook probeerde het had geen blijvend resultaat. 

Omdat voeding mij altijd heeft getriggerd besloot ik om een studie VGL te gaan volgen aan de Europese Academie voor natuurlijk gezondheidszorg. Tijdens deze 2 jaar durende opleiding zag ik wat voeding voor een invloed heeft op het menselijk lichaam. Door de opgedane kennis op mij zelf toe te passen werd ik een ander mens. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua geestelijk welzijn veranderde een hoop. Voeding is meer dan alleen het stillen van de honger. Het voedt je hersenen en cellen. Zonder de juiste voeding kun je niet goed functioneren.

Na het afronden van mijn opleiding besloot ik dat ik de opgedane kennis niet alleen voor mijzelf wilde houden, maar ook andere mensen wil helpen zodat ook zij weer lekker kunnen genieten. Met het oog op een gezonde leefstijl en genieten van lekkere, natuurlijke voeding is Happy Lifestyle opgericht.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2016 BY Wendy Vrijhoeven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now