Meet me

Hallo allemaal,

Welkom op mijn allereerste blog. Leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen.

In deze eerste blog wil ik mij graag aan jullie voorstellen en vertellen wat ik zoal doe en wat mij bezig houdt in het dagelijks leven.

Ons gezin

Ik werd in 1983 geboren in het mooie Maastricht, waar ik nog steeds woon en ook nooit meer weg wil.

Ondanks dat ik kreeg wat ik nodig had en vaak uitstapjes maakte heb ik het als enig kind altijd gemist om een broertje of zusje te hebben en was vaak jaloers op mijn vriendjes en vriendinnetjes die dat wel hadden.

Sinds 1997 ben ik samen met mijn man André, met wie ik als kind ben opgegroeid. In 2005 kochten wij ons eerste huisje waar we 10 jaar met veel plezier woonden. In 2008 werd ons leven aangevuld door de komst van onze oudste dochter Zoë. Wat waren we blij en trots op deze kleine meid en wat was het een heerlijk gevoel om mama te mogen zijn. Een ding wist ik zeker: ik wilde graag nog een 2e kindje. Niet alleen omdat ik zelf alleen ben opgegroeid en het voor Zoë graag anders zag (dat speelde uiteraard wel mee), maar vooral het gevoel van rijkdom wat kinderen je geven.

In 2012 werd onze jongste dochter Esmée geboren. Onze kleine rebel die vanaf de eerste dag duidelijk liet weten dat ze er ook bij hoorde.

In 2015 vonden we dat het tijd werd voor een grotere woning en besloten ons eerste huis te koop te zetten. Sinds 2016 zijn we de trotse eigenaar van onze huidige woning. Destijds een echte opknapper. Na veel zwoegen, ploeteren, klussen en af en toe een traan (want waar waren we aan begonnen) begint het nu ergens op te lijken en word het steeds meer zoals wij het voor ogen hadden.

Mijn werk

In het dagelijks leven ben ik 3 dagen werkzaam als administratief/commercieel medewerkster bij een webshop. Hier werk ik als enige vrouw met 5 mannen. Dit is erg gezellig, we zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat we aan elkaar hebben. Ik heb het hier dan ook ontzettend naar mijn zin.

Naast mijn werk voor de webshop ben ik sinds december 2016 gestart met Happy Lifestyle, mijn eigen praktijk voor voeding-, gezondheid- en leefstijlcoaching.

Hier help ik mensen die hun leefstijl willen veranderen. Die bewust willen worden van hun lichaam, de voeding die zij tot zich nemen en de overtollige kilo's willen verliezen. Hierbij heb ik als belangrijkste uitgangspunt het luisteren naar de wensen van mijn cliënten. Wat willen ze bereiken en hoe kunnen wij dit samen bereiken zonder dat het een straf wordt en ze moeten afzien.

Waarom VGL coaching

Van jongs af aan ben ik altijd gek geweest op 'lekker' eten. In die tijd betekende 'lekker' eten voor mij vaak ongezond eten. Tijdens mijn pubertijd begon dat 'lekker' eten zich ineens van een andere kant te laten zien en kwam ik aan en zat niet meer lekker in mijn vel. Op advies van mijn huisarts ben ik toen naar een diëtiste gegaan, waar ik in driekwart jaar 10 kilo afviel. Toch bleef ik het lastig vinden om deze manier van eten vast te blijven houden, waardoor ik door de jaren heen behoorlijk bleef schommelen in mijn gewicht.

Totdat ik in 2014 ben gestart met de opleiding voor voeding, gezondheid en leefstijl consulente. De keuze om met deze opleiding te starten kwam met name door mijn wisselend gewicht, mijn interesse in voeding en de drang te weten hoe het ook anders kan. De definitieve doorslag voor juist deze opleiding had als reden dat deze opleiding zich richtte op natuurlijke voeding.

Tijdens deze opleiding ben ik mij ontzettend bewust geworden van mijn eigen lichaam en geest en welke invloed voeding hierop heeft. Jarenlang heb ik last gehad van depressies en juist door het aanpassen van mijn voeding zijn deze depressies zo goed als verdwenen.

Ook mijn lichaam voelt heel anders. Zo zijn mijn darmen een stuk rustiger en is mijn acne vrijwel verdwenen.

Voor mij had het alleen maar voordelen. Voordelen waar ik anderen ook graag bewust van wil maken en leren hoe ze hun doelen op het gebied van voeding, gezondheid en leefwijze kunnen bereiken.

Mijn doel met deze blog

Om eerlijk te zijn heb ik nog niet echt een einddoel voor ogen. Op dit moment is mijn doel om gewoon te beginnen met bloggen en lekker zien waar het eindigt. Uiteraard sta ik open voor onderwerpen, feedback of het beantwoorden van jullie vragen.

Wel kan ik jullie verklappen dat jullie niet heel lang hoeven te wachten op mijn nieuwe blog. Deze verschijnt namelijk aanstaande zaterdag al. Hierin zal ik jullie vertellen over mijn ervaring met Hello Fresh. Lees je dan ook weer mee?

Bedankt voor jullie tijd en ik wens jullie alvast een fijne vrijdag!

Live your life happy!

Groetjes Wendy

#voeding #leefstijl #gezondheid #coaching #voorstellen #lifestyle #lifestylecoaching

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2016 BY Wendy Vrijhoeven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now